Gör julbordet till en tapasbuffé med mågs smaker i mindre portioner. Somligt serverat som portioner annat att förse sig själ med. Här får du en del uppslag att välja bland. Håll utkik på denna sida det kommer fler tips efterhand fram till julveckan!
Bröd:
Margits julbröd
Sångfrökens (kuvert vallmo)
Crostini:
Räkor
Löjrom
Ost med fikonmarmelad
Kött:
Skinka med senapskräm
Prinskorv med rödlöksmarmelad
Grisfotsaladåb
Torkat kött
Fisk:
Strömmingsrulle med pepparrotskräm
Chiliräkor
Pilgrimsmusslor med räkor och torkad pärltomat
Grönt:
Grillad aubergine
Inlagd paprika
Tomat & squashsallad
Friterad brysselkål
Picklade grönsaker (det finns att köpa goda picklade på burk)
Frukt:
Apelsinsallad
Mango- & papayasallad
Fruktsallad
Kommentarer är stängda.